Земеделие

Масла и греси за земеделието

Нашата програма включва силен екологичен ангажимент за благополучието на обществото като цяло. Именно затова в земеделския сектор, където всички дейности са тясно свързани с производството на храни, ние предлагаме гама от биоразградими продукти направени от внимателно подбрани суровини и които са абсолютно нетоксични.

Предлагаме широка гама от специфични аксесоари и синтетични и минерални продукти, които включват моторни масла, хидравлична течност, компресорни масла, редукторни масла, греси, пасти, спрейове, антифризи, почистващи и антикорозионни препарати. Свойствата на всичките продукти остават непроменени при работни температури от -30 до +120ºС. Още повече, всички тези продукти изтържат на замърсявания, прах, както и на голвми темепратурни скокове и предлагат не само абсолютна сигурност, но и осигуряват удължени смазочни интервали на всички видове машини, независимо дали са употребявани или чисто нови.

Нашите продукти са създадени за:

  • да се избегнат инцидентни спирания на машините дължащи се на проблеми свързани със смазването
  • да оптимизира продължителността на натоварването
  • да увеличи експлоатационния интервал
  • да направят управленито на производствения процес по-рентабилно

Ние сме надежден партньор и консултант по поддръжката. Благодарение на нашите услуги, като превантивна диагностика, филтрация, смазочен график и флуиден мениджмънт, можем да следим работното състояние на машините и да гарантираме продължителност и финкционалност. Към гамата от услуги, които предлагаме на нашите клиенти, също така се включват и анализ на смазочните графици с цел увеличаване на производителността и рентабилността на компанията.