Мотоциклетизъм

Нашия дългогодишен опит в сектора на „високо-производителни смазочни продукти” ни позволи да създадем линия от високо иновативни и професионални смазочни продукти за мотоциклети и ATV-та, която е насочена предимно към професионалния спорт.

Масла и спрейове за моториСмазването на мотоциклети повдига проблеми и изисквания, които са различни от тези на автомобила и което се дължи основно на по-малкия обем на двигателя. Като резултат , смазочните продукти трябва да бъдат „калиблирани” за да отговарят на специфичните нужди. След годинина проучване, ние разработихме пълна гама от продукти, която включва: моторно масло, масло за амортисьорите, спирачна течност, спрейове за вериги и почистване, както и охлаждащи течности. Наречени са “New Race Oils” и са специално проектирани за дву- или четери цилиндрови двигатели и за ATV-та. С тази специална колекция, ние навлязохме в очарователния свят на off-road-а като официален вносител за Honda в Световния Мотокрос Шампионат MX1.

Смазочните продукти на NILS предлагат много предимства, като увеличаване на максималната производителност на двигателя, правят по-лесна настройката му, гарантират повишена безопасност и съществено намаляват потребността от обслужване, която често се налага поради използването на неподходящ смазочен продукт. Продуктите се предлагат в различни опаковки с неизменно изгодно съотношени цена/качество.

Нашата цел е не да бъдем просто доставчик, а надежден партньор.  Като глобален консултант по обслужването, NILS може да предложи на своите клиенти индивидулани решения за намаляване на общите разходи и подобряване на експлоатационните характеристики.

Нашия сервизен център предоставя консултации и поддържа спортни организации от различно ниво. Със сътрудничеството си с експерти от спортните отбори, които тестват нашите продукти на пистите,  специалистите от научно-техническата лаборатория на NILS разработват продукти „по поръчка”. Най-яркия пример за това сътрудничество е победата на европейското първенство по мотокрос в клас „Open” през 2006 година, което даде път към победите на италиански отбори в последните години.