Ски индустрия

За лифтови съоръжения и за целият зимен сектор, както и за всички видове въжени линии, снегорини и моторни шейни ние имаме специално разработени смазочни продукти (масла и греси).

Масла и греси за лифтове и ратрациТе са част от продуктова гама специално създадената за:

  • да се избегнат инцидентни спирания на машините дължащи се на проблеми свързани със смазването
  • да оптимизира продължителността на натоварването
  • да увеличи експлоатационния интервал
  • да направят управленито на производствения процес по-рентабилно

Специално за зимния сектор, който предполага висока влажност и много ниски температури, сме разработили широка гама от аксесоари и биоразградими (синтетични и минерални) продукти – такива като хидравлични течности, турбинни масла, компресорни масла, индустриални редукторни масла, масла и греси за въжета, пасти, спрейове, почистващи и антикорозионни препарати – които издържат работни температури в границите от -30 до +120ºС, за да осигурят пълна защита и удължени смазочни интервали.

Масла и греси за лифтове и снегоподдържащи машини

Благодарение на нашите услуги, като превантивна диагностика, филтрация, смазочен график и флуиден мениджмънт, можем да следим работното състояние на машините и да гарантираме продължителност и финкционалност. Към гамата от услуги, които предлагаме на нашите клиенти, също така се включват и анализ на смазочните графици с цел увеличаване на  производителността и рентабилността на компанията.